top of page
In a Meeting_edited.jpg

Senior NAV udvikler til dynamisk virksomhed i ekspansion

Lige nu søger vi for vores kunde Dansk Sundhedssikring, en erfaren kollega til at indgå i et professionelt team af dygtige og passioneret medarbejder. 

 


OM STILLINGEN & TEAMET
 

Du kommer til at referere til IT-udviklingschefen og indgår i tæt samarbejde med den ene af vores Tech Leads, som har det overordnet arkitekturansvar for vores CRM og NAV-setup. Du bliver en del af vores team som består af tre applikations-Tech Leads, to BI-arkitekter og -udviklere, samt en Test Manager. Ydermere er vi i gang med at udvide vores team med mindst tre andre udviklere på hhv. CRM og BI i den kommende tid.Din dagligdag vil i høj grad være præget af, at vi arbejder ud fra et princip om, at ansvar for arkitektur, samt opgavestyring og -prioritering, holdes internt i virksomheden. Mens en stor del af vores udvikling udføres af eksterne partnere, både i ind- og udland, som du også kommer til at være i tæt kontakt med.

 


 

SOM NAV-UDVIKLER I DANSK SUNDHEDSSIKRING HAR DU FØLGENDE ROLLER:
 

 • Deltagelse i prioritering af udviklingsopgaver (herunder både forretningsønsker, tekniske forbedringer og fejlrettelser) i nært samarbejde med Tech Lead og forretnings-modparten i et agilt setup. 
   

 • Sikre at forretningen løbende bliver holdt opdateret ift. fremdrift og inddraget ift. afklaringer, test m.v.
   

 • Udvikling af de prioriterede opgaver samt 2nd / 3rd level support.
   

 • Vedligeholdelse af backlogs og herved sikring af at igangværende og kommende work items bliver kvalificeret, dokumenteret og vedligeholdt i henhold til den definerede agile proces.   
   

 • Der kontinuerligt bliver arbejdet på at minimere teknisk gæld, samt skabe og vedligeholde et robust NAV-setup.

 

 

 

 

PRIMÆRT ANSVAR:

 

Det overordnede succeskriterium er at kollegaer både internt i IT-afdeling, i forretningen og i ledelsen har fuld tillid til at vores NAV-setup er i ’gode hænder’ 

 

 • Der er styr på leverancer og prioriteter – og at forventninger altid bliver afstemt med forretningen, samt med Tech Lead i sprint refinements, samt ad hoc, når det er nødvendigt.
   

 • Håndtering, drift, overvågning samt udvikling og leverancer på systemet / systemerne.
   

 • Bidrag til optimering af systemarkitektur.
   

 • Der bliver lavet leverancer i høj kvalitet og i overensstemmelse med principper for god kode og arkitektur 

DEN IDEELLE KANDIDAT

Du har en kandidatgrad indenfor IT eller tilsvarende og kommer med +10 års erhvervserfaring med NAV-, både i forhold til konfiguration og kodning. Du har en solid forståelse for softwarearkitektur og har generelt stærke kompetencer inden for Microsoft-teknologier. Har en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang og formår at tænke både forretning og teknik i dine løsninger. Evner at etablere tillid til stakeholders og kan omsætte komplekse udfordringer på en let tilgængelig måde for ikke-teknikere. Har stærkesproglige og kommunikative færdigheder i skrift og tale på både dansk og engelsk.

 

DU ER DET PERFEKTE MATCH, HVIS

Du trives med at tage selvstændigt ansvar, men du er også en udpræget holdspiller, der arbejder for at spille dine kollegaer gode og bidrage konstruktivt på områder, der går ud over dit eget definerede ansvarsområde. Du har en høj grad struktur og evner at finde løsninger på komplekse problemer.

Dit arbejdstempo kendetegnes ved at være højt og du trives bedst med flere bolde i luften.

Du er af natur en profil med højt gå på mod og samtidig nysgerrig og interesseret i at etablere og interagere med mange interessenter både i og uden for organisationen. Du tager ansvar for løsninger, samt selvstændigt og på eget initiativ skaber fremdrift og resultater.

OM ORGANISATIONEN

Virksomheden bærer præg af at sætte medarbejder trivsel højt på agendaen i alle led i organisationen.

Derfor er der fleksibelt arbejdstid og miljø, hvor du sammen med dit team og familieliv tilrettelægger den bedste livsbalance. Vores kontor ligger i Herlev, tæt på offentlig transport og motorvej, hvor du vil møde 190 engageret kolleger, der brænder for at yde den bedste service og som alle ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø, hvor humor og en uformel omgangstone er en naturlig del af dagligdagen.

Opstart er hurtigst muligt og lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer. Derudover får du en pensionsordning, sundhedsforsikring og en sund og lækker frokostordning.

   
 

Mere information omkring stillingen, kontakt ask4IT ApS, Ida Sandberg, 5191 0099 eller på mail; ida@ask4it.dk

bottom of page