top of page
In a Meeting_edited.jpg

Bl-backend udvikler til en virksomhed i ekspansion
 

Er du data haj og har du lyst til at komme med på en spændende vækstrejse, hvor du vil få en vigtig rolle i at videreudvikle vores Bl-platform og gøre vores forretning endnu mere datadrevet?

Lige nu søger vi for vores kunde, Dansk Sundhedssikring, en skarp kandidat, som vil gøre data mere struktureret samt være med til at udvikle det fremtidige

datawarehouse-setup.
 

 

OM STILLINGEN & TEAMET

Som Bl-udvikler har du ”hænderne i koden”; du er udførende udvikler på Iøsningerne, men det er også vigtigt, at du kan tænke forretning og interagere med selvsamme.

 

Du en del af vores IT-udvikIingsfunktion med reference til IT- udviklingschefen og i dagligdagen kommer du til at have et tæt samarbejde med vores 2 øvrige BI- udviklere, samt forretningsmodparten, vores Analyse & Underwriting-afdeling.

 

Stillingen giver en høj grad af mulighed for at påvirke, hvordan vores fremtidige datawarehouse-setup skal være så du får i høj grad mulighed for at præge løsninger og retning sammen med vores øvrige BI-Backend team.


 

Vi forestiller os at, du allerede er dygtig til nedenstående:
 

 • Design og implementering af nye datamarts i SQL-Server datawarehouse ved hjælp af Microsoft  SQL-Server BI tools, herunder MS SQL Server, SQL Server Integration Services (SSIS), samt SQL Server Analysis Services OLAP.
   

 • Driftovervågning.
   

 • Fejlsøgning; håndtering og -rettelser.


 

Vi håber at, du også kan hjælpe os med:
 

 • Implementering af nye datakilder.
   

 • Optimering af nuværende datawarehouse-arkitektur baseret på Kimballs stjerneskema (facts og dimensions) og OLAP cubes.
   

 • Videreudvikling og optimering af eksisterende løsninger, rettelse af ETL, tilføjelse af nye measures og attributter, etablering af deltaloads, samt forkortelse af jobs og batchkørselsstid.
   

 • Forbedre datakvaliteten.

DEN IDELLE KANDIDAT

Du har en kandidatgrad indenfor IT eller tilsvarende og kommer med +2 års erhvervserfaring med Bl-udvikling i et miljø præget af store og komplekse datamodeller og mængder.

Du er superstærk på SQL, idet dette er en forudsætning for at kunne løfte de primære backend udviklingsopgaver.

Bl-backend teamet arbejder, Iigesom resten af IT-udvikIingsafdeIingen, i Azure DevOps og det er derfor en fordel, hvis du har kendskab til ADO inkl. pipelines m.v. Hvis ikke, så skal vi nok Iære dig det.
 

      

DU ER ET PERFEKT MATCH, HVIS
 

Du er en god holdspiller og teamorienteret i din arbejdsprofil, du trives med at være i en virksomhed, der konstant er i bevægelse og er derfor god til at omstille dig og have flere bolde i luften. Du har en høj grad struktur og gå på mod og samtidig nysgerrig og interesseret i at etablere og interagere med mange interessenter både i og uden for organisationen. 

Du tager ansvar for løsninger, samt selvstændigt og på eget initiativ skaber fremdrift og resultater.


OM ORGANISATIONEN
 

Virksomheden bærer præg af at sætte medarbejder trivsel højt på agendaen i alle led i organisationen.

Derfor er der fleksibelt arbejdstid og miljø, hvor du sammen med dit team og familieliv tilrettelægger den bedste livsbalance. 

Vores kontor ligger i Herlev, tæt på offentlig transport og motorvej, hvor du vil møde 190 engageret kolleger, der brænder for at yde den bedste service og som alle ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø, hvor humor og en uformel omgangstone er en naturlig del af dagligdagen. .

Opstart er hurtigst muligt og lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer. Derudover får du en pensionsordning, sundhedsforsikring og en  sund og lækker  frokostordning.

Opstart hurtigst muligt og lønnen forhandles på baggrund af dine kvalifikationer og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring og selvfølgelig en sund og lækker frokostordning.

 

 

 


 

Mere information omkring stillingen, kontakt ask4IT ApS, Ida Sandberg, 5191 0099 eller på mail; ida@ask4it.dk

bottom of page