top of page
In a Meeting_edited.jpg

Kundeorienteret og initiativrig Microsoft 365 CRM udvikler

Brænder du for at være med på en udviklingsrejse med ambitiøse vækstplaner og med internationale projekter?

 

Lige nu søger vi for vores kunde Dansk Sundhedssikring, en dynamisk kandidat som tør at udfordre og kan tage ansvar for kravspecificering, udvikling og test i MS Dynamics 365 CRM.


 

OM STILLINGEN

Din rolle og funktion er meget central i hele IT-organisationen og i forretningsledet, idet 

MS Dynamics 365 CRM-system er det centrale omdrejningspunkt for kundehåndteringen i Dansk Sundhedssikring og systemet er under konstant udvikling med nye features og i takt med kundensekspansion kommer der løbende nye opgaver og projekter. 
 

I dagligdagen kommer du til at arbejde med en Iang række CRM-relaterede opgaver, herunder eksekvere på opgaver i backlog, samt analyserer og rette produktionsfejl og bugs i tæt dialog med ovenstående. 

 

TEAMET

 

Organisatorisk bliver du forankret i vores IT-udvikIingsfunktion, med reference til IT udviklingschefen.
 

Afdelingen består af 3 Tech Leads med ansvar for hver deres del af vores systemportefølje, en Test Manager, samt 2 Bl-folk med ansvar for Bl-arkitektur og backend- udvikling. 

Teamet er en lille og uformel organisation og du vil ligeså skabe tætte samarbejdsrelationer til resten af vores IT-afdeling og forretning.
 

Der vil være en udpræget frihed i jobbet og du vil opleve at indgå i en IT-organisation, der er fleksibel, uhøjtidelig, tillidsbaseret og hvor der er stor mulighed for at sætte sit præg på de løsninger der levereres. Det betyder også, at der er gode muligheder for at udvikle sig og få nye, selvstændige ansvarsområder i takt med du bliver mere kompetent i rollen.

DEN IDEELE KANDIDAT

 

Som person skal du have Iyst til — og glæde ved —at indgå i et team og en virksomhed, der er i konstant bevægelse. Du er forandringsparat men også udpræget struktureret. Du er udadvendt og god til at etablere relationer og interagere med mangeinteressenter.

Det er afgørende, at du er proaktiv og tager ansvar for løsninger, samt selvstændigt kan drive og eksekvere opgaverne på en måde så dine kollegaer er trygge ved at lægge opgaver hos dig.
 

Det er ligeledes vigtigt, at du har et klart ”forretningsmindset” og er interesseret i at forstå den forretningsmæssige kontekst du arbejder i.


Du har 2-5 års erhvervserfaring med CRM-udvikling og kommer med en kandidatgrad indenfor IT. Du har formodentligt også oparbejdet bredere udviklererfaring og har blandt andet et solidt kendskab til MS SQL.         DU ER PERFEKT MATCH, HVIS

 

Du er en god holdspiller og teamorienteret i din arbejdsprofil, du trives med at være i en virksomhed, der er i bevægelse og er derfor god til at omstille dig og have flere bolde i luften. Du går struktureret til dine arbejdsopgaver og med dit store gå på mod, læner du dig forlæns ind i nye arbejdsopgaver hvor du evner at tænke i løsninger når du støder på udfordringer.   

Som person er du nysgerrig og interesseret i at etablere og interagere med mange interessenter både i og uden for organisationen. 

Det er naturligt for dig at tage ansvar for løsninger, samt selvstændigt og på eget initiativ skaber fremdrift og resultater.


OM ORGANISATIONEN

Virksomheden bærer præg af at sætte medarbejder trivsel højt på agendaen i alle led i organisationen.

Derfor er arbejdstiden fleksibel, og sammen med din leder aftaler du hvad den bedste  livsbalance er for dig - så du oplever en god livsbalance mellem arbejde og privatliv.
Vores kontor er placeret i Herlev, tæt på offentlig transport og motorvej, hvor du vil møde 190 engageret kolleger, der brænder for at yde den bedste service og som alle ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø, hvor humor og en uformel omgangstone er en naturlig del af dagligdagen. 

Opstart hurtigst muligt og lønnen forhandles på baggrund af dine kvalifikationer og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring og selvfølgelig en sund og lækker  frokostordning.
 

 

Mere information omkring stillingen, kontakt ask4IT ApS, Ida Sandberg, 5191 0099 eller på mail; ida@ask4it.dk

bottom of page